У Львові шукають дизайнерів для модернізації адміністративних центрів

2097 0
Цього року на Львівщині планують модернізувати Центри надання адміністративних послуг. Для проведення архітектурно-дизайнерських робіт вже оголошено відбір виконавців, – повідомляється на офіційному сайті Львівської ОДА
Фото: loda.gov.ua

Фото: loda.gov.ua

Зокрема мова йде про Центри надання адміністративних послуг у місті Дрогобич, Сокальському районі та Тростянецькій об’єднаній територіальній громаді.

Усіх зацікавлених суб’єктів господарювання під час розробки проектів дизайнерських рішень просять керуватися:

- загальними рекомендаціями щодо створення центрів надання адміністративних послуг (Додаток 1);

- основними вимогами щодо створення, модернізації та функціонування ЦНАП, а також окремими рекомендаціями щодо дизайну інтер’єрів та оздоблення приміщень центрів (Додаток 2);

- наданими ЦНАПами плани приміщень (Додаток 3).

Термін подачі документів – 12 травня 2016 року.

Схематичні плани та вартість їх виготовлення, а також документи, що підтверджують досвід надання послуг подібного характеру слід подавати у сектор координації роботи з питань надання адміністративних послуг адміністративного управління облдержадміністрації у паперовому та електронному вигляді на електронну пошту: [email protected]. Документи прийматимуться за адресою: 79008, м. Львів, вул. Винниченка 18, Адміністративне управління ЛОДА, тел.(032) 299-91-52.

Зазначимо, що модернізація ЦНАПів відбудеться у рамках реалізації проекту технічної допомоги Європейського Союзу "Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади".

Опублікував Ігор Саджениця

ТЕГИ: дизайн, ЦНАП

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!