У Львові шукають експертів на державну службу

2411 0
Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації оголошує конкурс серед експертів для участі в комісії з питань оцінювання інвестиційних проектів суб’єктів малого бізнесу, поданих для участі в Програмі підвищення конкурентоспроможності Львівської області. Програма передбачає підтримку малого бізнесу шляхом мікрокредитування.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Відбір експертів із числа кандидатів буде проводити департамент економічної політики за погодженням із постійною комісією з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики Львівської обласної ради.

Основними критеріями щодо відбору експертів є досвід роботи в експертному середовищі з питань підприємництва, професійний рівень та відсутність реального чи потенційного конфлікту інтересів.

Для участі в конкурсі претенденту, який має бути зареєстрованим на території Львівської області, необхідно подати копію паспорта, автобіографію та рекомендаційний лист органу самоорганізації бізнесу або громадськості.

Зазначені документи учасники конкурсу повинні надати до 17 червня 2016 року за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, до департаменту економічної політики облдержадміністрації (каб. 427), тел.: 2999-251.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!