У Львові шукають фірму-перевізника для маршруту №54

1875 0
У Львівській міській раді триває конкурс на визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування №54: смт. Брюховичі (вул. Незалежності України) – пр. Червоної Калини (дитяча поліклініка).

Організатор конкурсу – департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради – пропонує фізичним та юридичним особам взяти участь у конкурсі на перевезення пасажирів на міському маршруті за таким об’єктом конкурсу:

Об’єкт конкурсу

Маршрут №

найменування кінцевих зупинок

Протяжність

(км)

Кількість та клас автобусів

Режим руху

54

смт. Брюховичі (вул. Незалежності України) – пр. Червоної Калини (дитяча поліклініка)

19,1

14 автобусів І класу, загальною пасажиромісткістю не менше 35 пас.

Маршрутне

таксі

 

Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Для об’єкту конкурсу обов’язкова наявність на маршруті не менше одного автобуса (клас І) пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Термін подачі документів на конкурс до 16:00 29 серпня 2014 року.

Прийом документів на участь у конкурсі та надання додаткової інформації здійснює управління транспорту та зв’язку міста за адресою:  м. Львів, вул. Сахарова, 2, тел.: (032) 261 57 67, факс: 261 55 66, e-mail: [email protected]

Визначення переомжця конкурсу – 16 вересня 2014 року о 15:00 за адресою: м. Львів. пл. Ринок, 1, кім. 341.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!