У Львові шукають художника, аби намалювати на стіні історію Підзамча

3050 0
Інститут міста у Львові оголосив конкур на виконання мураля (графіті) у межах проекту «Ревіталізація Підзамче». До участі у конкурсі запрошуємо художників та мистецькі групи.

«Підзамче – один з найстаріших районів нашого міста, з неповторними сакральними об’єктами, своїм особливим колоритом робітничої дільниці, зосередженої навколо залізничної станції. Мета конкурсу – промоція історичної спадщини Підзамче. Заохочуємо представити власне бачення історії Підзамча!», – інформують в Інституті міста.

Переможці конкурсу розмалюють торцеву стіну будинку, розташованого на вул. Гайдамацькій, 14, на одному із найбільших перехресть району. Площа стіни – 132 кв. м: висота – 11 м, ширина – 12 м.

Малюнок має бути виконаний з урахуванням архітектурного середовища.

Умови конкурсу: надістати на адресу [email protected]:

- ескіз графіті;

- перелік та кількість необхідних матеріалів;

- портфоліо / фото попередніх робіт (не менше трьох);

- Ім’я та прізвище / назву мистецької групи, контактний номер телефону.

Заявки приймаються до 17:00 17 жовтня 2014. Трьох фіналістів конкурсу обере конкурсна комісія 20 жовтня.

Переможця обиратимуть мешканці Підзамча 22 жовтня: ескізи претендентів будуть розміщені з 8:00 до 19:00 на вул. Гайдамацькій поблизу торцевої стіни.

Організатори ремонтують стіну, забезпечують обладнання (риштування або люльку) та матеріали.

Переможець конкурсу зможе зреалізувати задум протягом чотирьох днів останнього тижня жовтня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!