У Львові шукають художника для створення портретів Героїв Небесної Сотні

3923 0
У Львові на вул. Героїв Майдану планують розмістити портрети Героїв Небесної Сотні. Зараз відбувається пошук художників, які могли б створити необхідні портрети.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Про це на своїй сторінці в facebook повідомив Андрій Мочурад.

Для початку вирішили зобразити тих, хто був львів’янином. Один з них – Богдан Сольчаник, який загинув 20 лютого 2014 року від кулі снайпера під час Революції Гідності. Відтак портрет хочуть створити до річниці його загибелі. Портрет планується намалювати на металевому щиті. Техніка довільна. Відповідні дозволи на розміщення портрету є.

Нагадаємо, що до цього часу у Львові у читальному залі бібліотеки Франкового університету встановили електронну меморіальну дошку, з якої львів’яни зможуть дізнатися більше про Богдана Сольчаника. Також меморіальну таблицю розмістили і в приміщені Українського католицького університету, де Богдан Сольчаник викладав.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!