У Львові шукають ІТ-консультанта проекту лікування раку

2605 3
Департамент охорони здоров'я Львівської ОДА, у рамках реалізації субпроекту «Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області», запрошує до співпраці консультанта з інформаційних технологій. Серед його основних завдань – надання консультаційних послуг із впровадження комп’ютерного та програмного забезпечення, розробка та узгодження планів реалізації субпроекту в частині ІТ.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Претенденти, котрі мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих послуг, можуть висловити свою зацікавленість у вигляді резюме (українською та англійською мовами) на електронну пошту: [email protected] або подати особисто до 27 січня 2016 року у департамент охорони здоров’я ЛОДА, за адресою: м.Львів, вул. Конопницької, 3, І поверх (канцелярія), директор департаменту Чечотка Богдан Романович (тел.: (032) 276-45-92).

Запити для зацікавлених, а також детальний перелік послуг, доступні у Технічному завданні.

Нагадаємо, що Рада директорів Світового банку прийняла рішення про надання Україні позики у розмірі 214,73 мільйонів доларів США на проект «Поліпшення охорони здоров'я на службі людей». Львівщина ж на реалізацію субпроекту «Онкопревенція та впровадження сучасних протипухлинних технологій» отримає 10,150 млн доларів США.

Проект розрахований на два роки та реалізовуватиметься на базі Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру. Його мета – запровадження сучасної інфраструктури ранньої діагностики та превенції раку серед жіночого населення, поліпшення якості діагностики та підвищення стандартів лікування в онкології.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
3 Січня, 2020 20:51
Ashton Подайте заявку на швидку позику !!!!!!!!!
   Ви шукаєте кошти для погашення кредитів та боргів? Ви опинилися в а
трохи проблем із несплаченими рахунками і не знаю, куди йти куди
черга? Як щодо пошуку поважної фірми з консолідації боргів, яка може
допоможе вам зменшити щомісячні внески, щоб мати доступну ціну
варіанти погашення, а також приміщення для дихання, коли справа доходить до кінця
місяць і рахунки потрібно платити? Ештонділлон підтверджує, що позика будинку є
відповідь. Зменшіть платежі, щоб полегшити напругу щомісячних витрат.
Електронна пошта: [email protected]
3 Грудня, 2018 16:15
Bohdan Anezka Ahoj všichni, jmenuji se Bohdan Anezka. Můj e-mail je [email protected] Stále hledáte půjčku pro osobní nebo obchodní účely? Nemusíte hledat jinde, protože Daniel Lucas půjčí 100%, pokud splníte podmínky úvěru. Dostal jsem úvěr ve výši 500 000,00 dolarů za 7 let od Daniel Lucas s e-mailovou adresou [email protected] Je to opravdový věřitel. Dostal jsem úvěr na splácení špatného bankovního dluhu, který téměř převzal moji společnost a domů, a také rozvíjel svou firmu v zahraničí. Kontaktujte jej dnes za půjčku, pokud opravdu hledáte půjčku. Mám důkaz a dám to každému, kdo to potřebuje. Děkuji vám, a Bůh tě požehná.
26 Жовтня, 2018 17:03
Thomas Увага!
Це онлайн-реклама із зареєстрованого урядом, затвердженого та ліцензованого кредитора, який надає кредити різного типу, наприклад, іпотечний кредит, бізнес-кредит, автомобільні кредити лише серйозним та зацікавленим особам за дуже низькою доступною процентною ставкою 3%. Подайте заявку на отримання кредиту зараз. Якщо ви зацікавлені, зв'яжіться з нами по електронній пошті: [email protected]
Дякую,
Томас
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!