У Львові шукають керівника управління транспорту

1853 0
Від березня 2017 року обов’язки керівника управління транспорту виконує Олег Партика.
Фото: Transportphoto

Фото: Transportphoto

Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду керівника управління транспорту. Відповідне оголошення оприлюднили на сайті ЛМР.

Читайте також: М – маршрутка, Р – рагуль. Абетка львівського транспорту

Серед вимог до кандидата – вища освіта у галузі автомобільного господарства, стаж роботи за фахом – не менше трьох років та післядипломна освіта за державним управлінням. Крім цього, до кандидатів висунули й додаткові вимоги: стратегічне бачення розвитку транспортної системи міста та досвід роботи на керівних посадах в автомобільній галузі.

Документи від кандидатів прийматимуть до 13 вересня. Додамо, що конкурс планували оголосити ще торік. Тоді, за словами заступника міського голови з безпеки міста Сергія Бабака, конкурс мали оголосити, якщо знайдеться кілька кандидатур, які будуть здатні курувати транспортний напрямок міста.

Читайте також: Маршрут №52 у Львові змінить схему руху

Нагадаємо, у вересні 2017 року у Львові оголосили конкурс на посаду керівника управління транспорту, на який подалося два кандидати. Пізніше один із них зняв свою кандидатуру. У листопаді на вакансію претендував єдиний кандидат, але він не склав іспит, в результаті чого конкурс завершили.

Від березня 2017 року обов’язки керівника управління транспорту виконує Олег Партика, який раніше був головним спеціалістом управління, пізніше – заступником начальника. Попередній керівник Віктор Щир подав у відставку, пояснивши своє рішення проблемами зі здоров’ям. 

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!