У Львові шукають ліки для безболісної стерилізації тварин

1470 0
Для безболісної стерилізації тварин ЛКП «Лев» потребує хоча б флакон одного із засобів: бутомідор, буторфінал чи турбоджесик. Як повідомили в комунальному підприємстві, його майже неможливо знайти в жодній фірмі в Україні.

За словами директора ЛКП «Лев» Богдана Марківа, ці знеболювальні засоби застосовують у парі з ліками для наркозу, тож вони є невід’ємною частиною процесу стерилізації, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Як тільки отримаємо ліки, одразу ж розпочнемо стерилізацію. Нам потрібен хоча б 1 флакон і ми просимо продати його, а не подарувати. Це дуже важливо. Ми телефонували в київські, харківські та інші фірми України, і ніде не можемо знайти. Але у ветеринарних клініках вони мусять бути. Життя сотні собак залежить від 1 флакону», – зазначив Богдан Марків.

Охочих допомогти безпритульним тваринам просять звертатись за тел.: 252-30-41 (Богдан Марків).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!