У Львові шукають місце під великогабаритне сміття

1767 0
Міська влада хоче, щоби старі меблі та велику побутову техніку не залишали біля контейнерних майданчиків, а централізовано збирали у визначений час.
фото: klyuch.com.ua

фото: klyuch.com.ua

Місця, де б можна було здавати великогабаритне сміття, шукають у Львові, інформує радіо «Львівська хвиля». До такого, наприклад, належать несправні холодильники чи старі непотрібні меблі. Їх львів’яни часто залишають біля сміттєвих майданчиків.

«У світі приблизно так є, що два рази на рік люди виставляють на вулицю своє великогабаритне сміття. Наприклад, раз – перед Великодніми святами, другий – перед зимою. Приїжджають великі машини, все це забирають і вивозять у певні місця. От і ми шукаємо ці певні місця», – розповів директор міського департаменту з питань ТПВ Іван Рудницький.

Нагадаємо, сьогодні виконком Львівської міської ради затвердив нові тарифи на вивіз сміття, удвічі вищі за чинні. Зокрема, вивезення габаритних відходів з вересня коштуватиме від 284 до 405 грн за тонну, залежно від фірми, яка обслуговує певний район міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!