У Львові юні моделі вийдуть на подіум Fashion Park Lviv

1859 0
У парку імені Івана Франка зберуться найкращі виробники одягу, взуття, аксесуарів, відбудуться модні покази на подіумі.
фото надане організаторами

фото надане організаторами

4 та 5 травня у Львові відбудеться виставка-ярмарок львівських товаровиробників Fashion park Lviv. Організатори провели кастинг моделей, серед яких хлопці та дівчата віком від 7 до 15 років.

Обов'язковою умовою відбору була усмішка. Результати вибіркового туру оголосили на сторінці у Facebook 26 квітня. Загалом відібрали понад 40 дітей старшої та молодшої вікової груп.

Виставку-ярмарок Fashion park Lviv заснував Західноукраїнський кластер індустрії моди за підтримки Львівської міської ради для популяризації товарів вітчизняного виробництва.

Тут зберуться найкращі виробники одягу, взуття, аксесуарів, відбудуться модні покази на подіумі, виступи артистів, можна буде скуштувати смачної вуличної їжі, розважатися у дитячій зоні під хорошу музику та гарний настрій.

Виставка-ярмарок працюватиме 4 та 5 травня з 10:00 до 20:00 у парку імені Івана Франка. Вхід вільний.

Партнерська публікація
 

ТЕГИ: Fashion Park Lviv

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!