У Львові шукають молодих поетів, що пишуть українською

4332 0
У межах Форуму видавців у Львові пройде Х Молода республіка поетів. Вчора стартував перший етап фестивалю. Організатори заходу запрошують молодих україномовних поетів спробувати свої сили в конкурсі.
Фото: valova.te.ua

Фото: valova.te.ua

До розгляду на конкурсі прийматимуться вірші, написані лише українською мовою. Вік учасників не повинен перевищувати 25 років.

Молоді автори мають подати добірку з 10 віршів, які раніше не друкувалися у альманахах та інших окремих виданнях (крім періодики). Не розглядатимуться твори антиукраїнського, шовіністичного чи антирелігійного спрямування.

Імена десяти фіналістів МРП-2014 будуть оприлюднені 1 вересня на сайті bookforum.ua. Призери матимуть можливість виступити на гала-концерті Молодої республіки (13-14 вересня, Львів). Лауреат гран-прі фестивалю матиме чудову нагоду на місяць стати учасником першої в Україні літературної резиденції для молодих авторів «Станіславський феномен».

У заявці обов’язково мають бути заповнені всі поля. Неповні та невчасно подані заявки не розглядаються. Разом із заявкою необхідно надіслати портретне фото розміром від 1 до 3 мегабайт. Заявки приймають до 11 серпня 2014 року на адресу mrp@bookforum.com.ua (тема: МРП-Конкурс).

Аплікаційну форму учасника можна завантажити тут.

Організатори конкурсу: ГО «Форум видавців у Львові» , резиденція для молодих авторів «Станіславський феномен», літературна агенція «Discursus». Партнер конкурсу: «Клуб-17» (м. Івано-Франківськ). Координатор конкурсу: Богдана Неборак.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!