У Львові шукають очевидців ДТП із потерпілою

5911 0
Учора, 2 листопада, близько 19:00 на вулиці Академіка Сахарова водій легкової автівки на переході здійснив наїзд на пішохода.
фото: варта 1

фото: варта 1

Відтак, на вулиці Сахарова, 58 стався наїзд на пішохода, внаслідок чого до лікарні госпіталізували 19-річну дівчину. Як повідомила Tvoemisto.tv речниця Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, дівчина отримала травму живота. Водій утік із місця пригоди.

За словами Світлани Добровольської, патрульні вже розшукали автівку, що була учасницею ДТП. Це легковик марки Volkswagen. Зараз авто перебуває на штрафмайданчику поліцейських, а особу водія, який був за кермом, досі встановлюють.

Відтак, усіх, хто має інформацію у цій справі, просять повідомляти на «102». 

У спільноті «Варта 1» інформують, що водій – чоловік 25-30 років, худорлявий, невисокий, був одягнений у темні штани та куртку оливкового кольору. Їхав разом із хлопчиком 4-5 років .

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!