У Львові шукають очевидців збройного пограбування кантора

1176 0
Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що двоє невідомих чоловіків під’їхали до торгового закладу на автомобілі марки «ВАЗ-2105».
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Як повідомили Твоє місто у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області, сьогодні внаслідок збройного нападу на кантор у Львові загинув 54-річний чоловік. 

Львівські правоохоронці звертаються до можливих очевидців сьогоднішнього збройного пограбування кантора, яке відбулось у приміщенні продуктового магазину на вулиці Коновальця у місті Львові. Очевидців цієї події просять якнайшвидше повідомити інформацію щодо грабіжників за номером телефону 102.

Також у міліції назвали прикмети зловмисників: дві особи чоловічої статі. Зріст одного з нападників 190 см, зріст другого чоловіка 170-175 см. Одягнені були у спортивний одяг, один з них був у червоній куртці.

Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що двоє невідомих чоловіків під’їхали до торгового закладу на автомобілі марки «ВАЗ-2105». Зі слів очевидців, невідомі зайшли у приміщення магазину, на обличчях у них були шарфи.

«Правоохоронці вже виявили на вулиці Рудницького частково пошкоджений вогнем автомобіль, на якому зникли зловмисники. Транспортний засіб нападники викрали в одному з гаражних кооперативів за годину до нападу», - повідомив начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!