У Львові шукають пасажирів літака, що здійснив аварійну посадку

3014 0
Працівники слідчого відділу Залізничного відділу поліції повинні опитати пасажирів авіарейсу Львів - Бориспіль у якості свідків у рамках досудового розслідування в кримінальному провадженні. Пасажирів авіарейсу просять зголоситися для процедури.
фото: airliners.net

фото: airliners.net

У провадженні слідчого відділу Залізничного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області перебувають матеріали кримінального провадження, відкритого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту).

Читайте також: У небі над Львовом задимівся літак

Нагадаємо, 15 січня о 07:20 літак авіакомпанії МАУ сполученням Львів - Бориспіль здійснив аварійну посадку у Львівському міжнародному аеропорту ім. Данила Галицького. З літака були евакуйовані 156 пасажирів та 6 членів екіпажу.

Із метою встановлення причин, внаслідок яких відбулась аварійна посадка літака, правоохоронці звертаються з проханням до пасажирів вказаного рейсу з’явитись у слідчий відділ Залізничного відділу поліції за адресою: м. Львів, вул.Городоцька, 126, кабінет №322, для надання додаткової інформації у якості свідків. Контактні телефони: 097-018-10-90, 067-673-76-03.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!