У Львові шукають перевізника на скандальний маршрут №47а

3888 1
Департамент житлового господарства та інфраструктури оголошує конкурс з визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування №47А. Маршрут, протяжність якого 25,4 км, сполучає пл. Різні з пр. Червоної Калини.

Згідно з умовами конкурсу, на маршруті має працювати 12 автобусів – загальною пасажиромісткістю не менше 100 осіб.

Обов’язково має бути щонайменше один автобус, пристосований для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Серед додаткових умов конкурсу – обов’язкова наявність транспортних засобів зі встановленими пристроями системи контролю за рухом транспортних засобів (GPS-пристроями) з можливістю безперешкодного доступу для управління транспорту та зв’язку Львівської міськради.

Документи на конкурс можна подавати до 17:00 21 січня 2015 року за адресою : вул. Сахарова, 2, тел.: 261-57-67, факс.: 261-55-66, e-mail: [email protected].

Конкурс відбудеться 5 лютого 2015 року о 15:00 за адресою: пл. Ринок, 1, кім. 341.

Нагадаємо, 18 грудня під час засіданням сесії Львівської міської ради перевізники транспортного ТзОВ «Успіх БМ» привезли під раду автобуси, щоб вимагати скасування розпорядження міської влади про розірвання договорів на маршрути. Для того, щоб зняти соціальну напругу, на сесії утворили комісію з депутатів, чиновників та представників перевізника. Представникам сторін вдалося знайти компромісне рішення, зокрема, щодо проведення конкурсу на визначення перевізника на маршруті №47а.


Читайте також:
23 Грудня, 2014 14:50
олена успіх бм всіх влаштовував...очевидно, окрім садового... нормальні великі чисті маршрутки, графік кожних 7-10 хв. в чому була проблема- незрозуміло
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!