Львів’ян запрошують на управлінську роботу у сфері культури

2206 0
Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації оголосив конкурс на заміщення трьох вакантних посад і запрошує молодих, креативних фахівців спробувати свої можливості і потенціал у структурі державного органу.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

У департаменті запрошують на посади: начальника управління у справах національностей, релігій та фінансово-планової роботи; головного спеціаліста відділу програм, заходів та фінансово-планової роботи; головного спеціаліста сектору організаційно-кадрової роботи.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посади:

Вимоги на посаду начальника управління:

Повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста.

Стаж роботи за фахом на державній службі на посадах головного спеціаліста не менше трьох років або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше п’яти років.

Післядипломна освіта у сфері управління: магістр державного управління за відповідною спеціалізацією.

Вимоги на посади головних спеціалістів:

Повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо- кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста.

Стаж роботи за фахом на державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року, або стаж роботи за фахом в інших сферах економіки не менше 3 років при необхідності, виходячи із виконання структурним підрозділом основних завдань та функцій.

Післядипломна освіта у сфері управління: магістр державного управління за відповідною спеціалізацією.

Документи слід подавати протягом 30-ти календарних днів з дня оголошення до сектору організаційно-кадрової роботи та проектів департаменту з питань культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 14.

Телефон для довідок: 261-25-64, 261-26-56.

Нагадаємо, Львівська облдержадміністрація оголосила відбір кандидатів на посаду голови Стрийської районної державної адміністрації, а також працівників у Департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва. 

Опублікувала Наталія Середюк

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!