У Львові шукають проектанта для студентського гуртожитка

3479 0
Український католицький університет оголошує конкурс з вибору проектної організації для проектування другого корпусу Колегіуму.
Фото: ucu.edu.ua

Фото: ucu.edu.ua

Згідно повідомлення на офіційному сайті УКУ, друга частина Колегіуму має бути для проживання 200 студентів за моделлю living learning community – спільноти, що живе і навчається разом.

Читайте також: У Львові розбудовують студмістечко УКУ. Буде відкрита бібліотека та готель

Розташовуватиметься Колегіум на території студмістечка УКУ між вулицями Стрийська та Козельницька поблизу Стрийського парку. Зараз там вже побудовані перший Колегіум, де проживає понад 200 студентів, куратори та гостьові викладачі, а також діє Центр духовної підтримки людей з особливими потребами «ЕМАУС». А також Академічний корпус, де окрім навчальних авдиторій, кафе та трапезної, функціонують деканати гуманітарного факультету, програми з управління, комп’ютерних наук, адміністрація Львівської бізнес-школи, Школи біоетики, Інституту лідерства та управління. Перша будівля була побудована у 2012 році за проектом Укрдизайнгруп (Львів), другу відкрили у 2013 році (проект KMW Architects, США). Окрім того, зараз триває будівництво Церкви Св. Софії – двохрівневий храм і пасторальний центр (роект – Укрдизайнгруп (Львів) та Bereznicki Architects (США), планований термін завершення – осінь, 2016 р) та Центр Митрополита Андрея Шептицького (проект – «Чаплінський і партнери» (Львів) та Behnisch Architekten (Німеччина). Запланований термін завершення – літо, 2017 р.)

Читайте також: Як просувається будівництво унікальної бібліотеки у Львові

З вимогами до проектантів можна ознайомитися за цим посиланням. Кінцевий термін подання інформаційних пакетів – 10 лютого 2016 р.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!