У Львові шукають сім’ю, яка першою скористається сервісом єМалятко

3399 0
Це набір із 10-ти електронних послуг, що надаються сім’ям із немовлятами.
Фото: inlviv.in.ua

Фото: inlviv.in.ua

Управління ІТ міськради Львова шукає сім'ю, в якій нещодавно народилась дитина, і яка готова першою у Львові скористатись послугою єМалятко. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Львів у смартфоні. Які послуги доступні мешканцям онлайн. Перелік

«Це комплекс із 10-ти послуг, що надається при народженні дитини. Якщо раніше це все відбувалося в паперовому форматі і заяву на кожну послугу потрібно було надавати окремо, то зараз вони об’єднані через реєстри, з яких береться інформація: демографічний реєстр, реєстр актів цивільного стану, платників податків, локальний реєстр територіальної громади, реєстрація місця проживання тощо. Наступного року планують додати і реєстр пацієнтів», – кажуть в ЛМР.

Читайте також: В Україні офіційно запустили мобільний додаток Дія. Що він дає

Міністерство цифрової трансформації обрало 10 міст, у яких пілотно впроваджують послугу єМалятко, серед них – і Львів.

Охочих першими скористатись послугою у Львові просять звертатись безпосередньо в управління ІТ за номером телефону (032) 254 60 67.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!