У Львові шукають свідків ДТП. Оновлено

3581 0
У Львові шукають свідків аварії, яка трапилась вчора, 15 лютого на вул. Мазепи, 25. Внаслідок ДТП постраждала жінка 1957 року народження. Про це інформують у спільноті Варта-1.
фото: варта-1

фото: варта-1

Як розповіла Tvoemisto.tv речниця Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, аварія відбулась о 21:50 год. Жінка померла на місці. На даний момент особа водія не встановлена, оскільки він втік з місця подій.

"Просимо всіх, хто має має будь-яку інформацію з приводу інциденту, зголоситися за номером 102. Особливо це стосується водіїв, автомобілі котрих мають відеореєстратори", - повідомила Світлана Добровольська

Нагадаємо, що 1 лютого на перехресті вул. Пасічна – Пимоненка на пішохідному переході збили хлопчиків віком 8-ми і 9-ти років.

Читайте також: «Найаварійніші» міста України: де у 2015 році сталося найбільше ДТП? Рейтинг

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!