У Львові водій збив пішохода і втік. Шукають очевидців

2122 0
Водій травмував пішохода і зник з місця події. Всіх очевидців просять зголоситися
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 10-го серпня о 1:05 на проспекті Чорновола у Львові. Про це повідомляє ГУНП у Львівській області на своїй сторінці у Facebook.

Невідомий водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на пішохода, 56-річного львів’янина. Його госпіталізували з діагнозом: «закритий перелом верхньої третини правої ліктьової кисті, забійна рана потиличної ділянки».

Читайте також: У Львові шукають винуватців ДТП. Свідків просять зголоситися

Правоохоронці встановлюють особу водія та місцезнаходження транспортного засобу, з'ясовують обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Правоохоронці просять зголоситися очевидців автопригоди та повідомити деталі у найближчому відділі поліції або за телефоном 102. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!