У Львові шукають свідків ДТП на Пасічній, де постраждали діти

8255 0
Сьогодні, 1 лютого, у Львові на перехресті вулиць Пасічної та Пимоменка внаслідок дорожньо-транспортної пригоди було збито двох дітей. Водій з місця інциденту втік. Поліція шукає свідків події.
Фото: facebook.com/Варта 1

Фото: facebook.com/Варта 1

Про це повідомляється у спільноті «Варта 1».

Аварія трапилась на пішохідному переході близько 18:00 год. Діти перебувають у важкому стані.

Поліція просить усіх, хто був свідком інциденту чи має відео з реєстратора з місця події, надати будь-яку інформацію, яка допоможе встановити автомобіль та водія. Звертатися за телефоном 102.

Слід зазначити, що Львів за 2015 рік увійшов у трійку міст в Україні, де трапилось найбільша кількість ДТП.

Нагадаємо, що завтра Tvoemisto.tv організовує дискусію «Як зробити дороги у Львові безпечнішими?». Основною метою дискусії є виявити основні причини порушень ПДР львів’янами і напрацювати пропозиції, щоб зробити дороги у Львові безпечнішими. Учасники дискусії: представники громадських ініціатив та організацій, експерти з безпеки дорожнього руху та представники Львівської міської ради, молодь.

Також усі львів’яни мають змогу ставити свої запитання в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста».

Трансляція наживо розпочнеться 2 лютого о 16:00 на сайті: ;tvoemisto.tv/on-line

Бажаючі взяти участь у дискусії в якості її безпосереднього учасника повинні зареєструватись тут:  http://goo.gl/forms/8FWchrwiOR не пізніше 15.00 год 1 лютого 2016 р.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!