У Львові шукають свідків ДТП, під час якої збили 12-річну дитину. Фото

15547 0
У неділю, 30 серпня, двоє молодиків на мотоциклі збили 12-річного хлопчика та зникли з місця аварії. Львів’ян, які стали очевидцями ДТП або мають записи відеореєстраторів, просять відгукнутися.
фото: facebook

фото: facebook

У неділю, 30 серпня, приблизно о 18.40 годині на перетині проспекту Чорновола з вулицею Балабана (поблизу готелю «Львів») двоє молодиків на мотоциклі «Java» збили 12-річного хлопця й втекли.

«Потерпілий юнак із тяжкими травмами зараз перебуває у лікарні на вулиці Топольній. Від утару тріснула печінка та пробило легеню», – інформують активісти спільноти «Варта1» на своїй facebook-сторінці та закликають зголоситися очевидців ДТП (особливо тих, хто має записи відеореєстраторів). Усіх, хто має інформацію про ДТП та її винуватців, просять повідомляти на «Варту 1» або за телефоном  097- 874-81-02 (Василь).

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!