У Львові шукають свідків аварії за участі тролейбуса. Оновлено

4351 0
Травми отримали троє пасажирів.
ілюстративне фото: alltransua.com

ілюстративне фото: alltransua.com

Сьогодні, 14 січня, близько 11:00 на вулиці Зеленій у Львові сталась аварії, внаслідок якої травми отримали троє львів’ян. Невідомий автомобіль підрізав тролейбус №24, повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Міськрада підтримала петицію про тролейбус до Рясного

За словами очевидців, щоб уникнути зіткнення, водій тролейбуса змінив напрям руху та екстрено загальмував. Винуватець, що спровокував аварійну ситуацію, із місця події втік.

У салоні тролейбуса перебували близько 25 пасажирів. Серед потерпілих – двоє 59-річних чоловіків та 78-річна жінка. Їх госпіталізували. За інформацією Zaxid.net, травмованих четверо, а не троє. Одна жінка отримала струс мозку, ще одна – перелом хребта. Також у лікарню швидкої допомоги госпіталізували двох чоловіків: один має перелом стегна, інший – забій нирок. Натомість поліція Львівщини інформує про трьох травмованих – двох жінок та одного чоловіка.

Читайте також: Львівський тролейбус. Історія у фотографіях

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження. Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» просить усіх, хто міг бути свідком ДТП, а також до водіїв, що проїжджали в цей час поруч і мають відеозаписи на відеореєстраторах, зголоситися в ЛКП «Львівелектротранс» та надати додаткові свідчення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!