У Львові шукають свідків смертельної ДТП на Пасічній

9001 0
Унаслідок ДТП загинула жінка, ще одна жінка та 11-річний хлопчик перебувають у лікарні.
Фото: ГУ Національної поліції у Львівській області

Фото: ГУ Національної поліції у Львівській області

ГУ Національної поліції у Львівській області шукає свідків аварії, яка трапилась учора, 7 серпня, о 21:23 на перехресті вулиць Пасічної та Лисинецької, повідомляє відділ комунікації Нацполіції Львівщини.

Читайте також: У Львові затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка, якого застрелили на Науковій

Внаслідок ДТП загинула 70-річна жінка, ще одна 33-річна жінка та 11-річний хлопчик перебувають у лікарні з травмами. За кермом «ВАЗ-2109», який збив трьох пішоходів, був 19-річний львів’янин. У поліції зазначають, що пішоходи переходили дорогу у невстановленому місці, а водій був тверезим.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до восьми років без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Читайте також: Чемність заради життя. Як допомогти львів'янам цивілізовано поводитись на дорогах

У поліції просять зголоситися свідків смертельної ДТП та допомогти у розслідуванні, звернувшись на оперативну лінію 102.

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.ком, LvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!