У Львові шукають свідків стрілянини у центрі міста

2135 0
Невідомий вистрілив у дівчину, що грала на скрипці поблизу Катедри у Львові.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Головне управління Нацполіції у Львівській області просить допомогти встановити обставини події, які трапились вчора у центрі Львова на площі Ринок, коли невідомий вистрілив у ногу дівчині, яка грала на скрипці.

Інцидент трапився о 15:00 вчора, 22 липня. За словами дівчини, вона грала на скрипці та почула різкий біль у стегні. Правоохоронці встановили, що постріл могли здійснити з пневматичної зброї. 

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Постраждалою виявилась 20-річна мешканка м. Миргород Полтавської області. Медики вилучили з рани металеву кульку, і після надання їй медичної допомоги пацієнтку відпустили. 

Усіх, хто був свідком вистрілу або бачив зловмисника, який стріляв, просять звернутися на оперативну лінію 102.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!