У Львові шукають свідків убивства двох жінок

3259 0
Зв’язані тіла матері та доньки пробули у будинку близько двох тижнів.
Фото: prm.ua

Фото: prm.ua

Поліція Львівщини просить зголоситися свідків убивства двох жінок старшого віку та допомогти встановити обставини злочину та знайти осіб, що можуть бути причетними до вбивства. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Львівській області.

29 березня у Франківський відділ поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що впродовж тривалого часу він не може сконтактуватись зі своїми родичками, котрі живають у приватному будинку у Франківському районі Львова. 

До будинку виїхала слідчо-оперативна група, експерти, кінолог та працівники інших служб. У будинку поліцейські виявили тіла двох мертвих жінок зі слідами насильницької смерті. Ними виявились львів’янки віком 62 та 82 роки, родички заявника. За інформацією ТСН, зв’язані тіла матері та доньки пробули у будинку близько двох тижнів.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Наразі правоохоронці проводять досудове розслідування.

Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе розкрити злочин, поліцейські просять зголоситись на оперативну лінію 102.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!