Політична реклама

У Львові шукають учасників на «Конкурс пампухоїдів»

1151 0
VI Міське Свято пампуха, яке відбудеться 7-9 січня на площі Ринок у Львові, оголошує набір учасників на конкурси, які відбуватимуться у межах свята.

Як повідомляє "zaxid.net", «Конкурс господинь» запрошує до участі усіх господинь, які мають «фірмовий» рецепт власного різдвяного пампушка, і вважають, що він найсмачніший. Журі обере найсмачніші пампушки, а господиня, яка їх приготувала, буде визнана «Найкращою господинею Львова 2013 року».

«Конкурс на найкращий вертеп» закликає виступити на сцені Свята пампуха вертепи, які вміють чудово колядувати, мають унікальних акторів і хочуть продемонструвати свою майстерність всьому Львову. Протягом трьох днів свята журі оцінюватиме виступи вертепів, а 9 січня оголосить переможця у номінації «Найкращий вертеп 2013 року», повідомили у прес-службі організаторів свята – компанії «ДІк-Арт».

«Конкурс чортів та ангелів» обиратиме кращих у цій ролі. Завдяки завданням, які проводитиме ведуча з «ангелами» та «чортами» протягом трьох днів Свята пампуха, журі визначить «найкращого ангела» та «найгіршого чорта».

«Конкурс пампухоїдів» - це конкурс для людей з найневгамовнішим апетитом. Усі охочі зможуть прийти 7 січня на площу Ринок і позмагатись за почесний трофей свята у швидкісному поїданні пампухів. Переможець отримає звання «Пампухоїд 2013 року».

Усі, хто  бажає взяти участь у конкурсах, повинні зареєструватись на сайті свята  до 3 січня. Переможці конкурсів отримають цінні призи.

За словами директора VI Міського Свята пампуха Андрія Сидора, різноманітні різдвяні конкурси вже стали візитівкою свята. Кожного року з’являється все більша кількість господинь, які демонструють власні кулінарні таланти.

Окрім інтерактивних конкурсів, на площі Ринок працюватиме святковий Ярмарок та Пампухова хата, де буде представлено неймовірну кількість смачних пампушків.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!