У Львові шукають водіїв, які збили дитину і пенсіонера

2536 1
Працівники ДАІ просять зголоситися очевидців ДТП, що сталися у Львові. 11 серпня велосипедист та водій збили хлопчика і чоловіка похилого віку та втекли з місця аварії.
фото:  stachka.livejournal.com, dumskaya.net

фото: stachka.livejournal.com, dumskaya.net

Про це інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області. Як повідомляється, один такий випадок стався у вівторок, 11 серпня, приблизно об 11.30 на вулиці Хоткевича, 4б. Невідомий водій скоїв наїзд на 77-річного львів’янина та поїхав з місця ДТП. У результаті автопригоди чоловік отримав перелом пальця стопи. Після надання необхідної допомоги, потерпілого відпустили додому,

Ще одна автопригода трапилася у вівторок, 11 серпня, о 19.35 на вулиці Володимира Великого,61. Невідомий велосипедист наїхав на 5-річного хлопчика та втік. Внаслідок наїзду дитина отримала струс головного мозку та забій лобної ділянки.

Правоохоронці просять очевидців цих ДТП, а також усіх, хто має будь-яку інформацію, що може допомогти у пошуку зловмисників телефонувати на 102.

Опублікавала Юлія Сабадишина


Читайте також:
13 Серпня, 2015 18:32
Catherin Il y a des personnes qui sont tout affee folle pour battre un vieux monsieur ou un jeune enfant .
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!