У Львові шукають водія, який утік з місця ДТП

1665 0
50-річного потерпілого пішохода з травмами госпіталізували до лікарні.
фото: 2day.kh.ua

фото: 2day.kh.ua

У середу, 7 лютого, після півночі у Львові на перехресті вулиць Тунельна та Варшавська сталася ДТП, унаслідок якої травмувався 50-річний львів’янин. Водій, що скоїв наїзд на пішохода на автомобілі Mitsubishi, втік із місця події. про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.  Скоїв наїзд на пішохода, після чого втік з місця події. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

За фактом вчинення ДТП відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Правоохоронці просять допомогти встановити особу і місцеперебування водія-втікача та телефонувати на оперативну лінію 102 чи звернутися у найближчий відділ поліції.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!