У Львові шукають водія, який збив 17-річного юнака і втік

2212 0
Очевидців автопригоди просять зателефонувати на оперативну лінію 102 чи звернутися у найближчий відділ поліції.
фото: xn--c1aid4a5e.xn--p1ai

фото: xn--c1aid4a5e.xn--p1ai

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 24 жовтня о 19.00 на перехресті вулиць Чупринки та Київської у Львові. Невідомий водій на невстановленому автомобілі скоїв наїзд на пішохода, 17-річного львів’янина, після чого втік з місця події. Хлопця госпіталізовано в травматологічне відділення з діагнозом: «забій-гемартроз лівого колінного суглобу», інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Читайте також: За що у водіїв слід забирати права назавжди

Поліцейські встановлюють особу водія-втікача, з’ясовують обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

«Якщо ви стали очевидцем цієї автопригоди, або можете допомогти встановити особу водія, який травмував пішохода, зателефонуйте на оперативну лінію 102 чи зверніться у найближчий відділ поліції», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 21 жовтня компанія невідомих осіб побила 21-річного львів’янина в центрі міста. Хлопець перебуває в лікарні з крововиливом у мозок, численними переломами обличчя та гематомами голови. Очевидців події або тих, кому відома будь-яка інформація, що допоможе слідству, правоохоронці просять звертатися до Галицького відділку поліції або телефонувати за номером 102.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!