У Львові шукають водія, який збив жінку та втік

2511 0
ДТП сталася о 07.55 на вулиці Княгині Ольги.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Сьогодні зранку, 23 грудня, на вулиці Княгині Ольги сталася ДТП, внаслідок якої отримала поранення жінка. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області на своїй офіційній сторінці у facebook.

«Водій невстановленого автомобіля вчинив наїзд на 43-річну львів’янку, яка знаходилася на пішохідному переході, та втік з місця події. Жінка отримала тілесні ушкодження і була доставлена у лікарню. Медики діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої передпліччя та стегна», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львівські патрульні навчали школярів правил дорожнього руху. Фото

Поліцейські встановлюють особу водія втікача та просять очевидців ДТП зателефонувати на оперативну лінію «102» або звернутися у найближчий підрозділ поліції для того, щоб встановити подробиці аварії.

Нагадаємо, у Львові шукають зниклого чоловіка.

Опублікував Микита Гладченко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!