У Львові шукають волонтерів акції «Миколай про тебе не забуде»

2781 0
24 листопада МГО «Академія Української Молоді» розпочала набір волонтерів на благочинну акцію «Миколай про тебе не забуде!» для потребуючих дітей, – повідомляє Львівська міська рада.
фото: ЛМР, volynpost.com

фото: ЛМР, volynpost.com

Волонтерів запрошують:

-        на Фабрику Святого Миколая для пакування (4-17 грудня 2015) та рознесення подарунків (18-19 грудня 2015) за адресами потребуючих дітей. Розносити подарунки можуть лише особи, які на день рознесення досягли 16-річного віку.

-        на акцію в місті (19 грудня 2015) – це захід, який традиційно відбувається в найлюдніших місцях Львова. Волонтери вітають перехожих зі святом Миколая, даруючи їм цукерки, листівки і щирі усмішки.

Також потрібні волонтери-водії для допомоги організаторам з перевезенням Помічників та подарунків ввечері 18 та 19 грудня.

Щоб стати помічником Святого Миколая, необхідно перейти за посиланням https://goo.gl/fda2LY та заповнити електронну анкету, а також прийти на один з вишколів для волонтерів.

Вишколи відбудуться 28 листопада, 5 та 12 грудня о 12:00 год за адресою: вул. Коперника, 17 (актовий зал Львівського палацу мистецтв).

Реєстрація волонтерів триватиме до 8 грудня 2015 року.

Читайте також: Львівська акція до дня святого Миколая стала всеукраїнською. Як долучитися?

Організатори також запрошують тих, хто знає сім’ї зі Львова, у яких є діти віком до 12 років та до яких Святий Миколай можливо не зможе завітати з подарунками, надіслати їхні дані (прізвища, ім’я, по батькові та дату народження дітей, адресу, телефон) на електронну адресу [email protected] або на поштову адресу: БА «Миколай про тебе не забуде», МГО Академія Української Молоді, вул. Стрийська 24/8, м. Львів, 79011. Конфіденційність гарантовано.

Читайте також: У Львові збирають подарунки на Миколая для дітей учасників АТО

Довідка

«Миколай про тебе не забуде» – щорічна благочинна акція, започаткована у Львові в 2001 році молодіжною громадською організацією «Академія Української Молоді» з метою збору подарунків для дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Проводиться на всій території України напередодні дня святого Миколая.

У 2014 році організаторам вдалося рознести подарунки для 3000 потребуючих дітей Львова, волонтерами акції стало понад 500 учнів старших класів та студентів львівських ВНЗ.

Додаткова інформація про акцію: www.mykolaj.com.ua, www.facebook.com/MykolajProTebeNeZabude

Опублікувала Яна Гончарова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!