У Львові шукають волонтерів для арт-занять у Геріатричному пансіонаті

4593 0
У Львівському Геріатричному пансіонаті волонтери започатковують заняття арт-терапії. Нині вони шукають охочих долучитися до ініціативи.
фото: upgrade-u.tistory.com

фото: upgrade-u.tistory.com

«Завдяки одній добрій людині, кілька фабрик пожертвували нам свої матеріали: дерев’яні бруски, тканину, наповнювачі та шкіру. Із цих матеріалів можна робити панно, аплікації, гаманці, іграшки, подушки та багато чого іншого. Ці вироби потім можуть служити як самим стареньким, так і використані в творчих ярмарках, кошти з яких підуть на потребу геріатричного», – повідомляє у соцмережах ініціаторка проекту Natali Wowk.

Як розповіла Наталія Вовк Tvoemisto.tv, зараз вони шукають творчих людей, які б могли працювати із цими матеріалами та проводити в геріатричному пансіонаті майстер-класи та арт-сесії 1-2 години на тиждень.

Охочі долучитися до ініціативи можуть сконтактувати із ініціаторами арт-занять за телефонами: 0671538709 та 0631949892 (Наталія).

Читайте також: У домі покинутих надій. Як доживають віку самотні львів’яни

Нагадаємо, нині у Львівському Геріатричному пансіонаті, що на вулиці Медової Печери, 71, мешкає 38-ріний Роман Шура. Чоловік пересувається в інвалідному візку. Він мріє працювати, поповнюючи людям телефонні рахунки. Проте зараз він не має змоги цього робити, бо не у стані самотужки придбати батарейки до візка. Як допомогти чоловікові читайте у публікації Tvoemisto.tv.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!