У Львові шукають волонтерів для контролю вирубки лісів: як податися?

2454 0
Львів’ян просять долучитися до контролю вирубки лісів. Для цього необхідно заповнити анкету учасника проекту.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

Щоб вирішити проблему незаконної вирубки лісів, Всесвітній фонд природи WWF в Україні разом з партнерами розпочинає проект «Лісова Варта».
 
«Для ефективної боротьби із незаконними рубками крім законодавчих змін та широкого інформування потрібна активна участь громадськості для контролю за незаконними рубками на місцях. Ми запрошуємо всіх небайдужих взяти участь у проекті та встановити громадський контроль у наших лісах!», - інформують у фонді.

До участі запрошують фахівців лісового господарства, екологів, громадських активістів, борців за справедливість – усіх, хто прагне доєднатися до виявлення порушення під час вирубування лісу чи на інших етапах.

Для того, щоб долучитися необхідно заповнити анкету учасника проекту.

Впродовж серпня 2016 року у фонду відбиратимуть волонтерів для участі у проекті. А вже з вересня  пройдуть тренінги та польові виїзди в ліси. Пілотний проект розпочинається на територіях лісів Київської (ліси понад річкою Тетерів) та Львівської областей (крім міських парків). Можливі виїзди на інші території.

Детальніше можна прочитати за посиланням

Читайте також: Незаконну вирубку лісу на Львівщині відстежуватимуть у режимі онлайн 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!