У Львові шукають волонтерів для потребуючих дітей та стареньких

2095 0
Допомога потрібна у доставці товарів з магазину/ліків потребуючим, прибиранні приміщень, приготуванні їжі, фізичному супроводі осіб з інвалідністю.
фото: tengrinews.kz

фото: tengrinews.kz

У Львові шукають волонтерів для допомогти тим, хто потребує підтримки, зокрема, дітям дорослим, самотнім, багатодітним чи людям з інвалідністю, повідомляє пресслужба ЛМР.

«Кількість людей, які потребують допомоги у Львові з початку війни значно збільшилась: діти та дорослі, самотні та багатодітні, люди з інвалідністю. Якщо тобі від 18 років і ти вмієш готувати, любиш гуляти чи робити закупи, запрошуємо в команду супергероїв, аби змінювати наше місто на краще», – йдеться у повідомленні Львівському міському центрі соціальних служб.

Читайте також: Львів'ян просять стати волонтерами на залізничному вокзалі

Допомога потрібна у доставці товарів з магазину/ліків потребуючим, у прибиранні приміщень, в приготуванні їжі, в обробітку присадибних ділянок, фізичному супроводі осіб з інвалідністю, які пересуваються на інвалідних кріслах, відвідуванні хворих в закладах охорони здоров'я, організації консультацій у лікарів, спільному проведенні дозвілля тощо.

Найбільше допомоги потребують діти та особи з інвалідністю, люди похилого віку, внутрішньо переміщені особи, діти, що проживають у складних життєвих обставинах, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Щоб стати волонтером, потрібно обрати час волонтерства, локацію і те, як і кому хочете допомагати. А відтак, заповнити форму волонтерства та приєднатися до команди супергероїв міста. Також можна зателефонувати за номером: (032) 254 61 31.

Нагадаємо, що про те, як подати заявку на отримання додаткової грошової допомоги від міжнародних організацій та якою буде сума допомога, читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!