У Львові шукають волонтерів на Великдень для гостей зі східної і південної України

2119 0
Студентське братство Українського католицького університету, спільно із програмою стажування ЛМР «Перший кар'єрний крок», запрошує молодь зі східної і південної України в гості на Великдень. Місцевих студентів, які перебуватимуть у Львові з 28 квітня по 1 травня, просять долучатися до заходу у якості волонтерів, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
фото: www.day.kiev.ua

фото: www.day.kiev.ua

Спільне святкування Великодня у Львові молоддю з різних регіонів України, за ініціативи студентів УКУ, відбуватиметься вже вшосте. Минулого року у святкуванні взяло участь більше 200 учасників – з Бердянська, Вінниці, Дніпропетровська, Запоріжжя, Мелітополя, Нової Каховки, Харкова та Мінська (Білорусь).

Анкета для волонтерів доступна за посиланням.

Анкета учасника «Великдень разом-2016»: 

У зв’язку з обмеженою кількістю місць та великою кількістю охочих взяти участь в акції, буде проводитися ретельний відбір учасників (на основі відповідей у анкеті).

Контакти організаторів: Студентське братство УКУ (Братство УКУ), http://velykden.org.ua/, e-mail: [email protected]; тел.: (063) 017-96-20 (Северин Помірко), (066) 656-86-12 (Віра Тимків), (098) 863-55-19 (Христя Гаврон).

 Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!