У Львові шукають волонтерів та водіїв у гуманітарний штаб

9668 0
Зміна на «Арені Львів» триває з 8:00 по 20:00.
Фото: Олександр Хоменко

Фото: Олександр Хоменко

У Львові шукають волонтерів у гуманітарний штаб, що працює на стадіоні «Арена Львів». Навіть ті, хто зможуть доєднуватися раз на тиждень або двічі, будуть цінними у роботі штабу. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила депутатка Львівської облради та волонтерка Іванна Герус.

Зміна на «Арені Львів» триває з 8:00 по 20:00. Графік формують на увесь тиждень, тому потрібні дні можна обирати. Волонтери повинні реєструвати внутрішньо переміщених осіб, допомагати з роздачею їжі та відповідати на дзвінки гарячої лінії. Окрім цього, шукають і водіїв, які б мали можливість самостійно заправлятись.

Читайте також: Паніка небезпечна. Що радить робити психологиня, коли страшно через війну 

Для детальнішої інформації та стосовно того, як долучитися до гуманітарного штабу, потрібно звертатися безпосередньо до депутатки Іванни Герус. Зокрема, можна написати їй у Фейсбуку за посиланням.

Нагадаємо, що інформацію для переселенців, приміром, де поселитися у Львові, як знайти допомогу тощо, можна дізнатися на сторінці Tvoemisto.tv в один клік.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!