У Львові шукають вибухівку. Оновлено

1900 0
У Львові шукають вибухівку у двох банках. Наразі з цих приміщень евакуювали працівників, працюють відповідні служби. Про це повідомляє Варта-1.
фото: news.vnikolaeve.info

фото: news.vnikolaeve.info

Зокрема, йдеться про відділення «Приватбанку» на вул. Замарстинівській, 49, та «Ощадбанку» на Валовій.

Нагадаємо, останнім часом у Львові почастішали випадки інформування про замінування тих ич інших об'єктів. У жодному з цих випадків інформація про замінування не підтвердилась.

В будівлі АТ «Ощадбанку» (вул. Валова, 9), де в той час перебувало понад 200 осіб вибухового пристрою не виявили.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Працівники Галицького районного відділу міліції, спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження будівлі банку та прилеглої території (на час обстеження з приміщень будівлі було виведено 226 осіб, з них 194 працівників банку та 32 відвідувачів).

О 14:20 год. пошукові роботи завершили. Вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!