Політична реклама

У Львові шукають вибухівку у Банківському інституті

1336 0
Сьогодні, 23 травня, близько 11:00 за номером 102 надійшов дзвінок від студента, який повідомив, що заклав вибухівку в туалеті Львівського інституту банківської справи НБУ, що на пр. Чорновола.
dndz.com.ua

dndz.com.ua

«Зателефонував хлопець, який повідомив своє прізвище та ім’я. Він сказав, що є студентом Інституту банківської справи і що у нього не прийняли залік. Тому у приміщенні інституту він заклав вибуховий пристрій, який спрацює через дві години», – розповіла речниця міліції Львівщини Світлана Добровольська, пише ZIK.ua.

З її слів, зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, проводяться усі необхідні обстеження. Уже відбулась евакуація студентів та викладачів. «Проводяться усі необхідні заходи, аби перевірити достовірність особи, яка телефонувала», – додала Світлана Добровольська.

Як повідомили tvoemisto.tv у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Львівській області, станом на 12:50 пошук вибухівки в будівлі вишу триває.

Згодом Світлана Добровольська повідомила Львівським новинам онлайн, що вибухівки в інституті не знайшли.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!