У Львові шукають винуватця вибуху на Сихові: що відомо

4357 0
Учора, 4 серпня, у багатоквартирному будинку по вулиці Коломийській у Львові пролунав вибух, внаслідок якого важкі травми отримав мешканець будинку. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, кваліфіковане як замах на умисне вбивство.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

За інформацією від поліції, постраждалий від вибуху – 31-річний підприємець, котрий винаймав квартиру у цьому будинку. Вийшовши з квартири, чоловік побачив біля дверей два пакети зі сміттям. Коли він спробував відсунути пакети ногою, пролунав вибух. З важкими пораненнями потерпілого було госпіталізовано.

«Приватний підприємець наразі у важкому стані. На момент вибуху він сам виходив із квартири», – повідомила учора, 4 серпня, Tvoemisto.tv Світлана Добровольська, речниця Головного управління поліції у Львівській області.

Сьогодні речниця додала, що слідчі дії тривають: «Відкрито кримінальне провадження, кваліфіковане як замах на умисне вбивство (ст.15 ч.2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України)». Деталі про особу потерпілого правоохоронці не розголошують.

Нагадаємо, учора, 4 серпня, на вул. Коломийській, 16 стався вибух. Від вибуху постраждав мешканець, якого доставили у 8 Міську клінічну лікарню.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!