У Львові шукають занедбані двори, щоб відновити їх

3087 0
В межах спільного українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» оголошено конкурс з відбору внутрішніх дворів у центральній частині міста для проведення їх благоустрою.
Фото: fotofact.net

Фото: fotofact.net

"Найважливішим елементом у даному проекті є ініціатива та співпраця мешканців в процесі оновлення дворику, а також спільна відповідальність за утримання його в належному стані після завершення робіт. Переможець конкурсу отримає не тільки фінансову підтримку на реалізацію проекту, але й підтримку в загальному процесі включаючи планування, вибір підрядної організації-виконавця робіт, а також технічний нагляд експертів протягом реалізації проекту”, – з посиланням на організаторів інформує прес-служба Львівської міськради.

Організатори зазначають, що роботи з облаштування внутрішніх дворів в жодному разі не передбачають замощення дворів під автостоянку, акцент ставиться на максимальному озелененні та створенні затишного місця відпочинку.

Читайте також: Старовинний дворик у центрі Львова отримав нове дихання

Для участі у конкурсі зі сторони мешканців необхідно:

  • зацікавленість та активна участь мешканців;
  • самоорганізованість та самостійність мешканців;
  • обов’язкова фінансова частка мешканців для виконання робіт (частка залежить від складності та розміру подвір’я, але не більше як 1000 грн. з квартири, можливо допомогти сусідам і скласти їхню частку);
  • подання мотиваційного листа з наведенням: причини, мети та очікувань від даної співпраці по облаштуванню внутрішнього подвір’я;
  • опис спільно проведених робіт з покращення умов проживання у будинку;
  • листа-підтвердження готовності мешканцями надавати підтримку та сприяння в процесі виконання робіт, підписаного 90% мешканців та визначення відповідального представника від мешканців. подання пропозицій чи ідей щодо благоустрою.

 

Мотиваційні листи слід подати до 26.12.2014р. в управління охорони історичного середовища Львівської міської ради за адресою: м. Львів, вул. Валова, 20 к. 11. Деталі – за номерами 297-55-69 (Кузицька Ярина), 235-43-40 (Небораць Ольга).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!