У Львові шукають зниклу школярку

4954 0
Львів’ян, які бачили 16-річну дівчину, просять відгукнутися.
фото: Варта1

фото: Варта1

Личаківським відділом поліції Львова встановлюється місцезнаходження 16-річної  Лариси Куманіної, мешканки Львова, учениці СЗШ №35, яка 10-го травня 2017-го року вийшла з дому та досі не повернулася. Про це  повідомляє Варта1.

Прикмети зниклої дівчини: зріст 164 см, середньої тілобудови, волосся світлого кольору нижче плечей, кінці волосся темно-коричневого кольору.

Старшокласниця була вдягнена у світло-рожеву спортивну куртку, джинси синього кольору, куртку сливового кольору з штучним хутром на капюшоні, чорні кеди з тканини та рюкзак бордового кольору.

Усіх, хто може знати про місце знаходження неповнолітньої, просять зателефонувати за номером «102» або у чергову частину Личаківського відділу поліції Львова: 063-147-84-59.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!