У Львові сім’ї загиблих бійців та інваліди АТО отримають кошти на ремонт квартир

1642 0
Сьогодні сесія Львівської міської ради проголосувала ухвалу «Про надання одноразової матеріальної допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, інвалідам І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, а також особам, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок».
фото: espreso.tv

фото: espreso.tv

Як зазначено у пояснювальній записці до проекту ухвали, така допомога передбачена для облаштування житла сім’ям, які отримали у минулому році квартири, адже усі квартири були закуплені у новобудовах з нульовим циклом оздоблювальних робіт. Здебільшого сім’ї, для яких закуплено ці квартири, – вдови з маленькими дітьми, військовослужбовці-інваліди, які не мають достатньо коштів для проведення відповідних ремонтних робіт в отриманих квартирах. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: Бійці АТО можуть безоплатно отримати ліки: перелік медикаментів  

Сім'ї, які отримали однокімнатні квартири, отримають допомогу у розмірі по 130 тисяч гривень, сім'ї, які отримали двокімнатні квартири – у розмірі по 150 тисяч гривень, сім'ї, які отримали трикімнатні квартири – у розмірі по 180 тисяч гривень грн.

Відтак, загальна сума одноразової матеріальної допомоги становитиме 2 млн 740 тисяч грн.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!