У Львові сім’ям загиблих на сміттєзвалищі виділили двокімнатні квартири

2690 0
Міська рада Львова прийняла рішення про надання житла сім'ям 3 загиблих рятувальників на Грибовицькому сміттєзвалищі. «За» проголосували 52 обранці.
Фото Юрій Мартинович

Фото Юрій Мартинович

Йдеться  про двокімнатні квартири на проспекті Червоної Калини у Львові.  До кінця року департамент житлового господарства та інфраструктури повинен подати пропозиції щодо процедури закріплення цього житла.

Нагадаємо, відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міськради ще наприкінці червня.

Читайте також: У Львові дітям загиблих на сміттєзвалищі рятувальників виплачуватимуть стипендії

Нагадаємо, у результаті обвалу на Грибовицькому сміттєзвалищі загинули троє рятувальників: начальник ДПРЧ-48 по охороні міста Рава-Руська, капітана служби цивільного захисту Рудий Юрій Миколайович (1987 р. н.); начальник караулу ДПРЧ-17 по охороні міста Жовква, старший лейтенант служби цивільного захисту Винкевич Андрій Миколайович (1983 р. н.); пожежний ДПРЧ-17 по охороні міста Жовква, сержант служби цивільного захисту Юнко Богдан Юрійович (1988 р. н.).

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!