Концерт Віталія Козловського у Львові скасували після виступу в Москві

2834 0
Концерт мав відбутися у львівському клубі «Галерея лицарів» 18 травня.
фото: Styler

фото: Styler

У Львові скасували концерт Віталія Козловського, який на День перемоги, 9 травня, виступив на концерті в Москві. Про це повідомляє Zaxid.net.

Концерт мав відбутися 18 травня у львівському нічному клубі «Галерея лицарів», однак після виступу співака у Росії адміністрація клубу відмовилась від його виступу.

Львів’янин Віталій Козловський виступив на концерті в Москві на День перемоги 9 травня, чим спричинив обурення серед українців. Учора на своїй сторінці в Instagram співак підтвердив, що їздив до Москви з концертом на запрошення українців. Він додав, що останні чотири роки не виступав у Росії, оскільки визнає країну агресором, однак вважав за потрібне вшанувати ветеранів там, де його хотіли почути.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!