Політична реклама

У Львові скасували проведення "Китайського Нового року"

1234 0
Усі масові заходи, які мали відбутися у Львові в рамках ІІІ Міжнародного фестивалю «Китайський Новий рік в Україні», скасували через ситуацію, що склалася в країні.

Про це повідомив голова правління Міжнародної громадської організації «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва» Юрій Котик.

Як інформували раніше, свято було заплановано на 30 січня – 2 лютого. Його вже традиційно проводять у Львові на північній стороні Площі Ринок. Однак, у зв’язку з подіями в Україні, організатори вирішили скасувати фестиваль.

«Протягом останніх кількох днів події в суспільно-політичному житті України перейшли в несподіване русло. Протистояння на вулицях Києва та обласних центрів країни, насильство, зникнення людей підняли напругу серед громадськості. Сотні тисяч українців тою чи іншою мірою є залучені до протестів на вулицях міст. Неприпустимо проводити фестиваль у заявлені дати в форматі свята. Ми висловлюємо співчуття родинам і близьким загиблих», – сказав Юрій Котик.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!