Політична реклама

У Львові скасували рішення щодо торгівлі баштанними

1241 0
Сесія Львівської міської ради скасували рішення виконкому про затвердження місць сезонної торгівлі баштанними культурами на території Львова у 2013 році.

Таке рішення виконкому прийняли 5 липня цього року. Документом визначили місця у п'яти (крім центрального, Галицького) районах міста для торгівлі кавунами та динями.

Проте обранці вирішили скасувати рішення виконкому, а ще скасувати стандарт погодження здійснення сезонної торгівлі баштанними, який був затверджений на засіданні виконкому ще 2011 року.

Обранці також звернули увагу виконкому та інших виконавчих органів про обов'язкове виконання положень ухвали сесії міськради від 30 травня 2013-го при прийнятті ними рішень, у тому числі й організації ярмарків та іншої торгівлі.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!