У Львові скасували та перенесли декілька авіарейсів через аварію з літаком

4280 0
Решта рейсів затримуються на невизначений час, про що аеропорт повідомить додатково.
Фото: scypercity.com

Фото: scypercity.com

У Львівському аеропорту скасували та перенесли декілька рейсів через літак авіакомпанії Turkish Airlines, який викотився зі злітно-посадкової смуги, а також через негоду. Про це повідомили на сторінці аеропорту у Facebook.

Читайте також: За рік Львівський аеропорт перевіз півтора мільйони пасажирів

Рейс FR 1642 Лондон – Львів авіакомпанії Ryanair наразі перебуває у Жешуві. Решта рейсів цієї авіакомпанії затримуються. Рейс 7132 Шарм-ель-Шейх – Львів полетить на запасний аеродром у Київ.

Рейси авіакомпанії Ernest Airlines до Рима та Неаполя затримуються на невизначений час, через ситуацію, що склалася на злітно-посадковій смузі у Львові.

Рейс LH 2551 авіакомпанії Lufthansa до Мюнхена скасували. Рейс PC421 авіакомпанії Pegasus до Стамбула перенесли на завтра. Решта рейсів затримуються на невизначений час. Стежити за ситуацію з прильотами та вильотами літаків у Львівському аеропорту можна за посиланням.

Читайте також: У Львівському аеропорту скасували шість авіарейсів через хуртовину

Нагадаємо, сьогодні У Міжнародному аеропорту «Львів імені Данила Галицького літак, що мав летіти зі Львова до Стамбула авіакомпанії Turkish Airlines вийшов за межі злітно-посадкової смуги. Постраждалих унаслідок інциденту немає. 

Доповнено

о 15:00 літак відбуксирували на перон та відновили реєстрацію пасажирі. Рейси виконуватиму за готовності повітряних суден до відправлення. Щодо інциденту з літако проводять розслідування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!