У Львові складають карту громадських просторів

1846 0
22 травня у Львові розроблять положення про громадські простори. Ідея положення полягає у тому, що будь-які зміни у громадському просторі мають відповідати прийнятим у світі принципам, зазначеним, зокрема, в Ляйпцігській хартії сталого розвитку міст 2007 року. Про це Tvoemisto.tv повідомила керівник управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури Львівської міської ради Олександра Сладкова.
фото:

фото:

За її словами, у Львові останнім часом з'являється все більше ініціатив зі змін громадського простору. Для того, аби якось упорядкувати їх, вирішено скласти карту громадських просторів Львова.

З цієї нагоди сьогодні, 21 травня, у внутрішньому дворику ратуші 0 18:00 відбудеться лекція Олі Небораць, ландшафтного архітектора, що зараз працює в департаменті розвитку і яка в межах своєї дипломної роботи досліджувала громадські простори Львова та складала карту громадських просторів в межах охоронної зони ЮНЕСКО. Її досвід організатори намагатимуться поширити для того, аби скласти карту просторів цілого міста.       

Підготувала Мар'яна Марчило


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!