У Львові скликають засідання Штабу швидкого реагування через рекордну кількість нових хворих на Covid-19

3336 0
За добу в області підтвердили 65 нових випадків.
фото: touristclub.kiev.ua

фото: touristclub.kiev.ua

Львівська міська рада скликає термінове засідання Штабу швидкого реагування через найбільшу за минулі дні кількість виявлених хворих на Covid-19. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомляє міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: В Україні вже понад 14 тисяч хворих на Covid-19

Нагадаємо, за минулу добу у Львові та на Львівщині ПЛР-тести підтвердили діагноз коронавірусної хвороби 65-ти пацієнтам.

«Це найбільший результат на сьогодні по Україні. Збираємо штаб швидкого реагування. Подальші дії озвучимо після засідання штабу», – каже Андрій Садовий.

Додамо, за минулу добу лабораторії Львівщини зробили 315 ПЛР-тестів. Усього в області станом на ранок є 660 хворих на коронавірус і 18 летальних випадків.

Під час щоденного брифінгу МОЗ міністр Максим Степанов зазначив, що за минулу добу на Львівщині виявили найбільше хворих.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!